Καπετάν Νικόλας της Κούλας

Καπετάν Νικόλας της Κούλας
Ακολουθώντας δεξιά το λιθόστρωτο σοκάκι που οδηγεί στο λιμανάκι των Πολλωνίων, με τις ψαρόβαρκες και τα καίκια, τα βήματα οδηγούν στον «Καπετάν Νικόλα».

Το εστιατόριο Καπετάν Νικόλας είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί πρωί και βράδυ, για να σας προσφέρει τις μοναδικές γευστικές του προτάσεις.

Φρέσκα ψάρια, κρεατικά, ξεχωριστοί μεζέδες και τοπικά παραδοσιακά εδέσματα βρίσκονται εδώ συνδυάζοντας την παραδοσιακή γεύση με την μοντέρνα αισθητική και σας περιμένουν να τα γευτείτε. Με πρωτοπορία στην αστακομακαρονάδα και όχι μόνο, από το 1982, μπορούμε να εγγυηθούμε την άψογη εξυπηρέτηση σας και την σίγουρη γαστρονομική σας εμπειρία.

Ο σέφ του μαγαζιού μας, Λιλλής Νικόλας, ειδικεύεται στον τρόπο παρασκευής του αστακού για πάνω από 30 χρόνια, καθώς έχοντας εμπειρίες με παλιούς Σπετσιώτες ψαράδες, έμαθε πώς να χειρίζεται το σκληρό κέλυφος του αστακού χωρίς να καταστρέφει τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που κρύβει η σάρκα του. Η συνταγή της αστακομακαρονάδας παραμένει μυστικό και πολλοί έχουν προσπαθήσει να την ανακαλύψουν

Την ίδια ώρα, η κυρία Βασιλική (Κούλα) ετοιμάζει για εσάς τα υπέροχα γλυκά της, όπως Πορτοκαλόπιτα, μιλφέιγ, ξεροτήγανα και πολλά αλλα, για να ολοκληρώσετε το γεύμα σας.

Μπορείτε σε εμάς να κλείσετε το τραπέζι σας από πρίν ή ακόμη και να αναλάβουμε την μικρή κοινωνική σας εκδήλωση. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε.
_CONTACT_DETAILS
ΔιεύθυνσηΠολλώνια
Τηλ.:  (+30) 22870 41212
Site:  http://www.kapetannikolas.gr

Booking.com
  • Tourism Awards 2016 SILVER

    Βραβείο για το myGreece.travel!
    Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε το e-ticket για την Hellenic Seaways. Tourism Awards 2016 SILVER