Παραλίες

Στο Νοτιοδυτικότερο άκρο της Μήλου συναντάμε το Κλέφτικο. Δεν είναι η παραλία με τον κλασικό ορισμό που όλοι ξέρουμε... Περισσότερα »
Ο Γέροντας είναι μια ακόμα παραλία της Μήλου που βρίσκεται στο Νότιο τμήμα του νησιού. Είναι προσβάσιμη με το αυτοκίνητο... Περισσότερα »
Ο Προβατάς είναι μια αρκετά μεγάλη παραλία με χρυσοκκόκινη άμμο και σχετικά ρηχά νερά, κατάλληλα για μικρά παιδιά. Περισσότερα »
Η Φυριπλάκα είναι μια αρκετά μεγάλη παραλία η οποία κόβεται στη μέση από έναν μεγάλο βράχο (πλάκα) που έχει αποκολληθεί από το βουνό. Περισσότερα »
Το Τσιγκράδο είναι μια παραλία με ψιλή άσπρη άμμο και βρίσκεται στην νότια πλευρά της Μήλου ανάμεσα στις παραλίες της Φυριπλάκας  και του Γέρακα. Περισσότερα »
Η παραλία της Αγίας Κυριακής είναι από τις δημοφιλής παραλίες της Μήλου. Βρίσκεται σε απόσταση 8 χλμ. από τον Αδάμαντα και στην... Περισσότερα »
Το Παλιοχώρι είναι από τις παραλίες που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε για να κολυμπήσετε. Θα φτάσετε εκεί περνώντας από τα Ζεφύρια... Περισσότερα »
Ο Φυροπόταμος είναι ένα μικρός οικισμός και συγχρόνως μια πολύ όμορφη παραλία στην βόρεια Μήλο. Περισσότερα »
Λίγο πριν φτάσετε στο Σαρακίνικο κάντε μια στάση στον παραθαλάσσιο οικισμό Μαντράκια και μια βουτιά στη μικρή... Περισσότερα »
Το Σαρακίνικο είναι ένα μοναδικό σε ομορφιά μέρος για να απολαύσετε τη θάλασσα και το κολύμπι. Το τοπίο μοιάζει με σεληνιακό... Περισσότερα »
Η παραλία Παπικινού είναι μια τεράστια παραλία που εκτείνεται αριστερά του Αδάμαντα και κατά μήκος του παραλιακού δρόμου... Περισσότερα »
Απέραντη αμμουδιά με θέα τον Αδάμαντα και την Πλάκα. Η Αχιβαδόλιμνη ή Χιβαδόλιμνη βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο του κόλπου της Μήλου... Περισσότερα »
Όπως σχεδόν όλες οι παραλίες στη δυτική Μήλο, έτσι και τα Αγκάθια είναι δυσπρόσιτα από στεριά, με άσχημο χωματόδρομο... Περισσότερα »
Όπως και οι Τριάδες έτσι και ο Αγ. Ιωάννης αποτελείται από τρείς (3) παραλίες. Oι δύο (2) από αυτές είναι εύκολα προσβάσιμες... Περισσότερα »
Στη δυτική πλευρά της Μήλου και προς τα νότια βρίσκεται η σπηλιά της Συκιάς. Η πρόσβαση γίνεται αποκλειστικά από τη θάλασσα. Περισσότερα »

Οι Τριάδες είναι τρεις παραλίες η μια δίπλα στην άλλη, με κοινά χαρακτηριστικά την ψιλή άμμο και τα πεντακάθαρα νερά.

Περισσότερα »
Στην παραλία των Θειωρυχείων στην Μήλο είναι προτιμότερο να πάτε μέσω θαλάσσης ή να αφήσετε το αυτοκίνητό σας όταν... Περισσότερα »
Παραλία για φόντο στον υπολογιστή σας, με πανέμορφη ξανθιά άμμο και διαφανή γαλαζοπράσινα νερά που σε συνδυασμό με τα βράχια συνθέτουν ένα μοναδικό τοπίο. Περισσότερα »

Booking.com
  • Tourism Awards 2016 SILVER

    Βραβείο για το myGreece.travel!
    Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε το e-ticket για την Hellenic Seaways. Tourism Awards 2016 SILVER